суббота, 21 марта 2020 г.

Завдання 3 тижня дистанційного навчання Тема 10. Особливості застосування засобів фізичної реабілітації в акушерстві та гінекології


Завдання
1. Читати матеріал лекції

2. Оновити глосарій новими діфініціями

3. Ознайомитися з матеріалом. Надати коментар у блозі
 - Гімнастика для вагітних
- Відео Гімнастика для вагітних
- Укріплення спини та тазу
- Фізкультура під час вагітності
- Основи реабілітації 
- Гімнастика для
 - Фізкультура і вагітність

4. Пройти обов'язково на платформі Прометеус курс "Сексуальна освіта". Результати надіслати у вайбер, згодом - сертифікат.


Чекаю на зворотній зв'язок. Приємно відпочити та плідно попрацювати.
Дякую!

20 комментариев:

  1. Фізична реабілітація в акушерстві та гінекології має дуже важливе значення, адже кожна родина хоче мати здорову дитину, а для цього необхидно знати, коли та що треба робити, під час, до, та після вагітності. В лекції є багато корисного матеріалу, який повинен знати кожен.

    ОтветитьУдалить
  2. Акушерство - це найдавніша галузь медицини, а гінекологія сформувалась як окрема медична дисципліна в середині ХІХ сторіччя. Зараз в Україні створена широка мережа лікувально-профілактичних установ по наданню допомоги матерям і дітям. Це консультації для жінок і дітей, акушерсько-гінекологічні стаціонари, ясла, дитячі садки, дитячі поліклініки і лікарні.
    Вивчення акушерства є невідкладною складовою частиною сучасної підготовки медичних кадрів, в тому числі і стоматологів.

    ОтветитьУдалить
  3. Можна без перебільшення сказати, що пристосуватися до зростаючих навантажень можна єдиним способом - займаючись фізичними вправами. Це відноситься не тільки до періоду вагітності; це, так би мовити, загальне положення. Будь-яка людина в будь-якій ситуації може пристосуватися до нових, додаткових навантажень тільки за рахунок тренування.> До того ж разом з майбутньою мамою займається фізкультурою і майбутня дитина, і в даний час доведено, що новонароджені, чиї матері займалися під час вагітності лікувальною гімнастикою, по фізичному розвитку і руховим навичкам помітно випереджають своїх однолітків, мами яких воліли малорухливий спосіб життя.

    Є і ще один важливий аспект. Відомо, що фізичні вправи надзвичайно корисні для нервової системи, а вона під час вагітності страждає чи не найбільше всіх інших. Навряд чи можливо знайти двох жінок, які відчували б у цей період абсолютно однакові переживання, але є і деякі загальні закономірності. p Фізичні вправи, виконувані в період вагітності, благотворно впливають як на протікання самої вагітності, так і на процес пологів і стан жінки після пологів.

    ОтветитьУдалить
  4. Правильно підібрана інтенсивність навантажень, комплекс спеціальних вправ допоможуть нормальному функціонуванню нервової, серцево-судинної, м'язової, ендокринної та інших систем.При гарній фізичній підготовці легше проходять пологи: гнучкі тазостегнові суглоби і натреновані м'язи пахової і сідничної областей без праці дозволять прийняти необхідне положення на пологах; сильні м'язи ніг забезпечать гарну циркуляцію крові, допоможуть уникнути формування варикозного розширення вен і пов'язаних з цим захворюванням ускладнень. Відзначено, що у жінок, що регулярно займаються під час вагітності фізкультурою, пологи протікають швидше і легше, а післяродовий період проходить більш благополучно.Гарна фізична підготовка дозволяє швидше прийти в колишню форму після пологів,що так хочеться всім жінкам.Отже заняття гімнастикою для вагітних принесе користь не тільки мамі,а й її здоровій дитині.

    ОтветитьУдалить
  5. В цій лекції є дуже багато корисної інформації саме для дівчат,тому що їм треба буде пройти через це.Фізична реабілітація для вагітних необхідна. Якщо жінка під час вагітності займалась наприклад гімнастикою для вагітних,їй буде набагато ліпше народжувати.Також цю інформацію повинен знати й чоловік,щоб підтримувати свою жінку у цей складний період.Тому ця лекція є пізнавальною та цікавою,та це повен знати кожен.

    ОтветитьУдалить
  6. Гімнастика для вагітних дуже корисна,Я вважаю що майбутні матусі,які займаються гімнастикою нарожуватимуть легже,всі їх м'язи будуть в тонусі і ймовірність родів з вадами та проблемами суттєво зменшується.Для ще не народжених діток,фізичні вправи які виконує матуся будуть також корисні,бо дитина вже все відчуває,їй вже потрібна ваша любов та забота.І взагалі,куди приємніше дивитися на вагітну жінку,яка займається гімнастикою,ніж на ту, яка сидить з цигаркою та пляшкою в руці.

    ОтветитьУдалить
  7. В лекції є багато корисного матеріалу, який повинен знати кожен.Також цю інформацію повинен знати й чоловік,щоб підтримувати свою жінку у цей складний період.

    ОтветитьУдалить
  8. Регулярні заняття в спортивному залі - це ковток свіжого повітря, джерело бадьорості, без якого неможливо уявити своє повсякденне життя. Але ось настає момент, коли жінка дізнається про те, що у неї скоро народиться малюк. Отже на мою думку краще зробити паузу від занять фізкультури під час вагітності.Матеріал корисний і повчальний.

    ОтветитьУдалить
  9. Я з тобою не згодна. Бо заняття ФК надають багато користі. Зменшити їх вплив, але ні в якому разу не припиняти.

    ОтветитьУдалить
  10. Юрков Дмитро.
    Матеріал цікавий,корисний,дізнався багато нового:
    - користь гімнастики для вагітних;
    - правила обережності,щоб уникнути неприємних наслідків;
    - види спорту,якими мож займатися вагітним.
    -

    ОтветитьУдалить
  11. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  12. Фізична культура має велике значення для збереження і зміцнення здоров'я вагітних жінок.Жінки , що займаються під час вагітності спеціальною гімнастикою, пологи протікають швидше і легше.
    Я вважаю що, майбутні матусі обов'язково повинні займатися гімнастикою , якщо у них не має протипоказань займатися фізичними вправами бо, гімнастика вагітних грає велику роль для майбутньої дитини.Відеоматеріали доступно зрозумілі та цікаві.

    ОтветитьУдалить
  13. Дуже цікавий матеріал на майбутнє. Для вагітних особливо важливо робити регулярну гімнастику і підтримувати себе, на мою думку це дуже важливо.

    ОтветитьУдалить
  14. Ознайомившись з матеріалом про гімнастику для вагітних, дізналася багато нового. Ця інформація дуже корисна для мене та інших дівчат, бо це нас чекає у майбутньому. Якщо під час вагітності займатися гімнастикою, то буде легше народжувати дитину. Дуже цікавий матеріал!

    ОтветитьУдалить
  15. Дякую! Приємно читати Ваші розсуди.

    ОтветитьУдалить
  16. Завдяки матеріалу з лекції та відео дізналася багато цікавого та корисного для себе. Так як це мені знадобиться у майбутньому. Дуже корисні вправи лікувальної фізкультури та гімнастика для вагітних так як це корисно буде і мені і моїй дитині. Дуже гарні вправи для відновлення після пологів. Дуже дякую за такий корисний матеріал.

    ОтветитьУдалить
  17. Матеріал був цікавим та пізнавальним. Завдяки лекції та відео іформації дізналась багато нової та корисної інформації, яку зможу застосовувати у майбутньому. Цей матеріал допоможе в практичній діяльності. Я вважаю, що користь він нессе не тільки дівчаткам, а й хлопчикам, як майбутнім батькам, татусям. Завдяки гімнастиці поліпшується не тільки здоров'я майбутньої мами, а й дитинки. А реабілітація після пологів допоможе швидше відновитися. Дякую за цікавий та корисний матеріал.

    ОтветитьУдалить
  18. У цій лекції є багато корисної інформації для дівчат та жінок,тому що кожній з них прийдится пройти через це.Фізичне навантаження для вагітних необхідно. Якщо жінка під час вагітності займалась наприклад фізкультурою для вагітних,їй буде набагато легше народжувати.Також такою інформацію повинен володіти й чоловік,щоб підтримувати у цей складний період свою дівчину.Такі знання повинен
    мати кожент, тому ця лекція є пізнавальною і дуже цікавою.
    Дякую.
    P.s.Зубков Никита

    ОтветитьУдалить